roadinger Cases

Roadinger Cases
 Het is aangeboren: het beschermende instinct. Het is gewoon natuurlijk dat we de handen van onze kinderen vasthouden wanneer ze hun eerste stappen zetten en ze het gevoel van betrouwbaarheid geven. Roadinger draagt dit natuurlijke instinct over aan de showindustrie. Of u nu uw apparaten onderweg opstuurt of ze gewoon op de juiste manier wilt opbergen - wij bieden veiligheid waarop u kunt vertrouwen! Er zijn Roadinger-koffers en -rekken in honderden varianten. Van eenvoudige CD- of documentbehuizingen, versterker- en mixerrekken tot universele koffers of speciale oplossingen zoals opvouwbare DJ-tafels: het aanbod is enorm!
Proven quality
Onze cases worden zowel in Europa als in Azië gemaakt. De eerste worden Roadinger PRO genoemd en verschillen in hardwarecomponenten van hogere kwaliteit en berkenmultiplexhout van betere kwaliteit. Beiden voldoen absoluut aan de professionele eisen. Over het algemeen varieert de sterkte van de zijpanelen tussen 7 en 9 mm. Kleinere ases hebben mogelijk panelen van 3 mm, grote universele koffers, LCD- of roadie-hoesjes zijn ook verkrijgbaar met panelen van 10 mm.
Own security philosophy
Wanneer we de belasting aangeven, houden we altijd de mensen in gedachten die met het materiaal werken. Hun bescherming is onze belangrijkste focus, daarom zijn onze belastingsindicaties vaak lager dan wat de cases werkelijk zouden kunnen dragen - dat draagt bij aan de veiligheid op het werk en beschermt degenen die met de cases werken.
Onze Roadinger PRO-koffers gemaakt in de EU zijn stapelbaar - ondanks hun wielen. Deze wielen zinken in swilleys aan de bovenkant van de behuizing eronder. Op deze manier kunnen verschillende gevallen veilig worden gecombineerd.
Shock proof and impact resistant
 Speciaal op maat gemaakte productcases van Roadinger zijn voorzien van een speciaal EVA-schuim, dat schokken uitstekend dempt en de inhoud beschermt. Veel van onze versterkerrekken zijn schokabsorberend - zodat u er zeker van kunt zijn dat uw technische uitrusting veilig reist.
Elaborate components
Erectable rack rails, verstelbare trays voor laptops, cases die aangepast kunnen worden aan tabellen: Roadinger biedt slimme oplossingen voor verschillende gebruikers. DJ's, bands of verhuurbedrijven, iedereen zal een case vinden die is afgestemd op zijn eisen.
Vooral geschikt voor verhuurbedrijven zijn onze uitbreidbare ases. In een modulair systeem kunnen verschillende niveaus worden gecombineerd tot één case. Die niveaus kunnen worden verdeeld in verschillende segmenten, elk afzonderlijk. Op deze manier kunnen verhuurbedrijven de apparatuur eenvoudiger en in minder Cases opbergen. Individuele combinaties voor verschillende klanten zijn eenvoudig te realiseren.
Futurelight- and Eurolite-Cases
 Er zijn speciale Roadinger-Cases voor bijna elk apparaat van Eurolite en Futurelight. Op deze manier kunnen Moving Heads, PAR-spots en lichteffecten zonder grote inspanningen worden opgeborgen en vervoerd. Speciaal op maat gemaakte cases bieden ook de best mogelijke bescherming voor uw apparaat.