Luidspreker Recone service

Luidspreker Recone service || Speaker recone service . Sinds enige tijd kunt u bij ons ook terecht voor het reconen ( refurbishen ) Van luidsprekers van de pro Audio merken zoals JBL EV - RCF Beyma Eminence EAW en veel andere type's ,  het werkt als volgt : Indien uw type speaker niet in de onderstaande lijst staat : mail ons of uw luidspreker hiervoor in aanmerking komt ( niet ieder type kunnen we de juiste onderdelen voor krijgen ) u krijgt hierbij ook de prijs doorgegeven voor de reparatie en het terug sturen

Indien we de onderdelen er voor kunnen krijgen of misschien wel in voorraad hebben liggen stuurt u ons u defecte luidspreker .

Wij voorzien deze van een Nieuwe spreekspoel - spider - conus en randen na enkel dagen uitharden van de lijm krijgt u uw luidspreker weer netjes thuis bezorgt in dezelfde verpakking waarmee u hem heeft gestuurd .

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van type's die we kunnen behandelen , staat uw tpye er nog niet tussen mail ons dan .

Van een aantal types hebben we ook reeds gereconede luidsprekers op voorraad liggen voor deze type geld als u een goed chassis aanleverd dat we ook de speakers kunnen uitwisselen om u nog sneller van dienst te kunnen zijn.

Items 1-30 of 123

per page
Set Descending Direction

Items 1-30 of 123

per page
Set Descending Direction