Over Ons

Over ons

 

Al meer dan 20 jaar is DjGear.nl een vertrouwd internetadres voor licht- en geluidsapparatuur.

DjGear.nl is een dochterbedrijf van Dynamite Licht- en Geluidsverhuur, al meer dan 35 jaar een succesvolle drive-in show en tevens verhuurbedrijf uit Limburg. In toenemende mate werden we door relaties benaderd om apparatuur te leveren. Om aan deze vraag te kunnen voldoen zijn we in 2000 gestart met DjGear.nl.

Vanwege onze achtergrond in licht en geluid beschikt het team van DjGear.nl over een schat aan ervaring. Wij kunnen u dan ook altijd van een passend advies voorzien.

Wij willen u onze mening echter niet opdringen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid uw eigen ervaring met een product kenbaar te maken door het schrijven van een review. Hiervoor vindt u bij elk product een link.

Wat begon met een honderdtal producten gericht op dj's, is nu uitgegroeid tot een webwinkel met duizenden producten in tal van categorieën. Van cd-spelers voor dj's tot geluidskaarten voor de producers onder ons, DjGear.nl heeft het in zijn assortiment. Bent u op zoek naar een product dat niet op onze site staat? Neem dan gerust contact met ons op, en wellicht kan het toch door ons worden geleverd.

onze adres gegevens

Djgear.nl

Molenweg 39

6067 EL

LInne

kvk nr 13024192

btw nr NL8127.16.930B01