retouren

Beste klant .

Het kan natuurlijk altijd voor komen dat er een product wordt geleverd wat niet voldoet aan de verwachtingen , uiteraard kunt u tot 14 dagen na levering gebruik maken van uw recht om het product retour te sturen , ook in geval van een product dat defect of beschadigd geleverd wordt zullen we dit uiteraard zo snel mogenlijk voor een goed product omruilen.

Wilt u iets retour sturen mail ons dan eerst even , niet alle producten worden nl vanuit dezeldfde lokatie verzonden we laten u dan zo spoedig mogelijk weten hoe we t voor het product dat het betreft regelen.

Indien u iets retour stuurt zorg dan voor een deugdelijke omverpakking . Plak nooit iets van etiketten of verzendlabels op de product verpakking maar verpak deze goed in pakpapier of een omdoos vermeld op de omverpakking ook uw adres gegevens . Indien de product verpakking beschadigd of beplakt of beschreven is brengen we hiervoor herverpakking kosten of kosten voor waarde vermindering in mindering op het te crediteren bedrag. Ook indien er beschadigingen of  toebehoren ontbreken brengen we hier kosten voor in rekening ga dus vooral netjes met de producten om als u iets wil proberen en verpak retouren altijd met zorg . 

Voor alle vragen aangaande retour en of garantie mail ons via info@djgear.nl , vermeld in uw mail het ordernummer en het product waar het om gaat en een duidelijke omschrijving wat er mee mis is in geval van defect of beschadiging. wij gaan dan direct op zoek naar een oplossing voor u .

Team Djgear.